Lad os løfte jeres opgaver - Forskellen ligger i løsningen
MontBlanc
0
Ingen produkter i kurven.

Service

Lovpligtig eftersyn

Husker og overholder du det lovpligtige serviceeftersyn? Eller skal vi gøre det for dig?

Når du køber løfteudstyr hos TA Teknik.dk, kan du få en samlet løsning, som også kan omfatte et årligt, lovpligtigt hovedeftersyn.

Vores serviceafdeling besidder en stor kompetence indenfor elektriske, hydrauliske og mekaniske systemer. Vores servicemedarbejdere er uddannet inden for vores produkter.

Serviceeftersyn fortages efter Arbejdstilsynet gældende regler og bekendtgørelser (Arbejdstilsynets AT-meddelelse 2.3.0.2. maj 1996), skal der laves lovpligtigt hovedeftersyn på løfteudstyret én gang årligt.
Det skal dels gøres for operatørernes sikkerhed og dels for at øge driftssikkerheden på udstyret og dermed undgå dyre, generende nedbrud.

Eftersynet omfatter blandt andet en funktionsprøve og en prøvebelastning. Desuden bliver bærende dele kontrolleret og defekte dele udskiftet, billigst efter regning.

Eftersynet afsluttes med en rapport og et mærkat. Af rapporten fremgår det, hvad vi har lavet og hvad I skal være opmærksom på frem til det næste serviceeftersyn.

Kontakt os for et uforpligtende servicetilbud på telefon 86 98 63 51.

Service og reservedele

Vi har et bredt service- og vedligeholdelsesprogram for løfteborde, løftevogne og pallemagasiner med mere, og vi er leveringsdygtige i reservedele til alle vores modeller.

Vi fremskaffer en reservedel hurtigt muligt, hvis den ikke findes på lager.

Vi tilbyder, at udføre lovpligtige hovedeftersyn på løftevogne og løfteborde med mere. Vores serviceteknikere er klar til at assistere over hele landet.

  • Edmo Lift
  • Silverstone
  • Kongamek
  • PALOMAT
  • Global Stole
  • SMI​
TA TEKNIK.DK ApS